Home / slide / Lasat fara bani de un fals medic cardiolog.

Lasat fara bani de un fals medic cardiolog.

Un bătrân în vârstă de 73 de ani, din municipiul reşedinţă de judeţ, a fost lăsat fără banii şi actele pe care le avea la el, de un fals medic cardiolog.
Din datele obţinute de la Biroul de presă din cadrul IPJ Suceava, totul s-a petrecut marţi, în jurul orelor 10:00, pe când bărbatul se deplasa prin spatele poştei de pe strada Nicolae Bălcescu din municipiul Suceava.
La un moment dat, el a fost acostat de un bărbat necunoscut care s-a recomandat ca fiind medic cardiolog. Chiar dacă bătrânul nu a acceptat, bărbatul i-a făcut un control sumar pe sub haină. Totul a durat aproximativ 30 de minute, după care falsul medic a plecat în grabă fără să spună nimic.
Atunci a realizat şi bătrânul că ceva nu este în regulă şi a sesizat lipsa portofelului ce îl avea în buzunarul interior al hainei în partea stângă, în care avea 350 de lei, buletinul, două carduri şi o reţetă medicală.
Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt în vederea identificării autorului şi recuperării prejudiciului.

About admin

Check Also

REMEDIUS RECOMANDA LAPTISORUL DE MATCA

Laptisorul de matca este un supliment alimentar foarte eficient-poate chiar cel mai eficient. In timpul ...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *